Loophole - Charlotte Goesaert

‘We all hate truth’

In Loophole proberen twee entertainers elk de sympathie van het publiek te winnen. Ze gooien alles in de strijd, zowel fysiek als verbaal. Eerlijk, oneerlijk, afzichtelijk en sexy tegelijk spelen zij een spel van waarheid en leugen. Uitgerekend in een tijd van fake news, polarisatie en wantrouwen gaat deze voorstelling samen met het publiek op zoek naar waarachtigheid en integriteit. .

Choreografie & regie: Charlotte Goesaert, Dans & spel:Evangelos Biskas, Muziek & spel: Joost Maaskant, Kostuums en scenografie: Maartje van Bourgognie, Dramaturgie: Luc de Groen || In coproductie met: De Brakke Grond, d e t h e a t e r m a k e r, Productiehuis Rotterdam, KAAP, De NWE Vorst en Tweetakt || Met dank aan:  Dommelhof

 

 

Quotes kritieken

“ Choreograaf Charlotte Goesaert heeft een voorliefde voor onhandigheid, onbeholpenheid of pure mislukking...Gedurende de voorstelling weet Goesaert sterk op Maaskants verliezer-vol-bravoure-persona in te spelen...”

 

“... op adembenemende wijze weet performer Maaskant nonsensversies van verschillende wereldtalen aan elkaar te verknopen tot een audiocollage...de vruchtbare samenwerking met performer Maaskant leidt ook in Loophole weer tot prachtige scènes.”

Theaterkrant Marijn Lems

 

 

Speellijst

 

16, 17 februari 2018   De Brakke Grond -  Amsterdam

23 februari 2018         KAAP - De Werf, Brugge 

8 maart 2018              De NWE Vorst - Tilburg 

22 maart                     Theater Rotterdam - Rotterdam

5,6,12,13 april 2019   Tweetakt Festival - Utrecht 

10 november 2019     WIP COOP- Arenberg, Antwerpen